E-mailing v roce 2024: Komplexní průvodce pro podnikatele
E-mailing je i nadále v roce 2024 klíčovým prvkem marketingové strategie pro podnikatele. Bez ohledu na vaše obchodní cíle – budování...
E-mailing je i nadále v roce 2024 klíčovým prvkem marketingové strategie pro podnikatele. Bez ohledu na vaše obchodní cíle – budování...
V digitální éře, kde online nakupování hraje stěžejní roli, se vyhledávače zboží stávají nepostradatelným nástrojem pro e-shopy....
Co je kontaktní gril? Kontaktní gril je moderní kuchyňské zařízení, které umožňuje připravovat jídlo rychle a zdravě. Jedná se o...
Historie restaurace U Parlamentu Restaurace U Parlamentu, to není jen tak obyčejný název. Je to odkaz na bohatou historii, která se prolíná s dějinami naší země. Již od 19. století, kdy se v Praze začaly otevírat první kavárny a restaurace, lákalo toto místo poblíž Valdštejnského paláce své hosty. Představte si tu...
03. 11. 2024
Historie a původ dortu Když jsem nedávno seděl v bistro bastardo, dali mi ochutnat něco fakt výjimečnýho - Dobosův dort. Tenhle legendární dezert s křupavou karamelovou krustou navrch má fakt zajímavej příběh. V bistro bastardo mi vyprávěli, že ho v roce 1885 vymyslel nějakej József C. Dobos v Budapešti, a hele, není to...
02. 11. 2024
Proč mlsat zdravě Mlsat zdravě není jen módní trend, ale především cesta k lepšímu zdraví a vitalitě. Zdravé mlsání nám dodává energii během dne, pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi a zabraňuje chutím na nezdravé potraviny. Volbou výživných a chutných svačinek můžeme tělu dodat potřebné vitamíny, minerály a...
02. 11. 2024
Nejlepší cukrárny v Brně Brno, město plné historických památek a pulzujícího života, se může pochlubit také bohatou nabídkou cukráren. Ať už toužíte po tradičních českých zákuscích nebo po moderních dezertech, v Brně si zaručeně přijdete na své. Začít můžete například v legendární cukrárně, která je...
02. 11. 2024
Historie Costa Coffee Příběh Costa Coffee se začal psát v roce 1971 v Londýně, kdy bratři Sergio a Bruno Costovi založili malou pražírnu kávy. Jejich cílem bylo pražit a prodávat tu nejlepší italskou kávu, jakou si jen dokážete představit. Bratři Costovi byli přesvědčeni, že pravá italská káva je o něčem víc než...
01. 11. 2024
Výhody restaurací s dětským koutkem Rodiny s dětmi to v restauracích nemají vždycky jednoduché. Zatímco dospělí si chtějí v klidu vychutnat dobré jídlo a konverzaci, děti se snadno začnou nudit a neposedné chování na sebe nenechá dlouho čekat. Naštěstí existuje řešení, které potěší malé i velké – restaurace s...
01. 11. 2024
V samém srdci Prahy, kde se snoubí historická atmosféra s moderním pulsem města, najdete bistro Bastardo. Toto bistro, které se rychle stalo oblíbeným místem setkávání Pražanů i turistů, nabízí jedinečný kulinářský zážitek v uvolněné a přátelské atmosféře. Bistro Bastardo sází na koncept poctivých a čerstvých...
01. 11. 2024
Chuť Itálie v misce Nic neevokuje léto a slunce jako italská cuketová polévka. Lehká, osvěžující a plná chuti, tato polévka je ideálním způsobem, jak využít sezónní cukety a dopřát si kousek italské kuchyně u vás doma. Ať už ji připravíte s čerstvými bylinkami z vaší zahrádky, s kapkou smetany pro zjemnění nebo...
31. 10. 2024
Losos - král sladkovodních ryb Losos je fascinující tvor, který ztělesňuje sílu a vytralost. Jeho životní pouť začíná v chladných, čistých vodách horských potoků a řek. Právě zde se z drobných jiker líhnou malí lososi, kteří se v těchto sladkovodních tocích živí a rostou. Po určité době se vydávají na dlouhou...
31. 10. 2024
Co jsou to jarní závitky? Jarní závitky jsou lehké a svěží pokhození, které evokuje příchod teplejších dnů a s nimi spojenou hojnost čerstvé zeleniny. Jarní závitky se tradičně připravují z rýžového papíru, který se namáčí do vody, aby změkl a dal se snadno rolovat. Do něj se pak balí různé druhy zeleniny,...
31. 10. 2024