E-mailing v roce 2024: Komplexní průvodce pro podnikatele
E-mailing je i nadále v roce 2024 klíčovým prvkem marketingové strategie pro podnikatele. Bez ohledu na vaše obchodní cíle – budování...
E-mailing je i nadále v roce 2024 klíčovým prvkem marketingové strategie pro podnikatele. Bez ohledu na vaše obchodní cíle – budování...
V digitální éře, kde online nakupování hraje stěžejní roli, se vyhledávače zboží stávají nepostradatelným nástrojem pro e-shopy....
Co je kontaktní gril? Kontaktní gril je moderní kuchyňské zařízení, které umožňuje připravovat jídlo rychle a zdravě. Jedná se o...
Rybízový koláč: Klasika Rybízový koláč, to je synonymum pro léto a vzpomínky na dětství. Sladkokyselé plody rybízu, ať už červeného, černého nebo bílého, dodávají koláči nezaměnitelnou chuť a aroma. Koláč s rybízem je vděčnou klasikou, která nikdy nezklame. Existuje nespočet receptů, od jednoduchých buchet až...
30. 10. 2024
Legenda o U Medvídků V srdci Starého Města, jen pár kroků od rušného Staroměstského náměstí, se nachází pivnice U Medvídků, která je neodmyslitelně spjata s historií a legendami Prahy. Její počátky sahají až do 15. století, kdy sloužila jako sladovnický dům. Název U Medvídků získala podle jednoho z majitelů, Jana...
30. 10. 2024
Historie cukrovinek Tic Tac Svěží dech a sladká odměna v jednom? Přesně to slibují ikonické cukrovinky Tic Tac, které si získaly srdce milionů po celém světě. Ale kde se vzala ta malá krabička plná drobných bonbonů? Příběh Tic Taců se začal psát v roce 1969 v Itálii, pod křídly společnosti Ferrero. Původně se...
30. 10. 2024
Čokoládová fontána: Co to je? Čokoládová fontána je zařízení, které se stalo oblíbenou atrakcí na večírcích, svatbách a jiných slavnostních příležitostech. Tato fontána se skládá z několika pater, kterými stéká rozpuštěná čokoláda, čímž vytváří atraktivní podívanou a zároveň umožňuje snadné...
29. 10. 2024
Výběr správných brambor Pro přípravu těch nejlepších bramborových knedlíků plněných uzeným masem je výběr správných brambor naprosto klíčový. Nehodí se všechny druhy, některé se rozvaří, jiné se zase špatně strouhají. Ideální jsou brambory typu C, případně B. Tyto odrůdy, jako například varný typ Laura nebo...
29. 10. 2024
Původ a historie bobkového listu Bobkový list, známý pro svou charakteristickou vůni a chuť, má dlouhou a bohatou historii. Původem z oblasti Středomoří, byl bobkový list symbolem vítězství a slávy již ve starověkém Řecku a Římě. Vavřínové věnce zdobily hlavy olympijských vítězů a významných osobností....
29. 10. 2024
Klasická tvarohová štola Tvarohová štola je neodmyslitelnou součástí českých Vánoc. Její jemná chuť a vláčná konzistence si získaly srdce mnoha gurmánů. Existuje nespočet receptů, které se liší v detailech, ale základ zůstává stejný – kvalitní tvaroh, máslo, mouka a cukr. Tajemství té nejlepší tvarohové...
28. 10. 2024
Pažitka: Jemná chuť cibule Pažitka, známá také jako šnytlík, je oblíbenou bylinkou, která do kuchyně přináší jemnou cibulovou chuť bez štiplavosti klasické cibule. Tato vytrvalá rostlina s dlouhými, tenkými, dutými listy a jemnými fialovými květy je nejen chutná, ale i dekorativní. Pažitka je bohatá na vitamíny A a C...
28. 10. 2024
Co je kynutý koláč Kynutý koláč je v české kuchyni stálicí a symbolem pohostinnosti. Jeho základem je kynuté těsto, které mu dodává charakteristickou nadýchanou a vláčnou konzistenci. Kynuté těsto se připravuje z mouky, droždí, cukru, mléka a vajec a jeho kynutí je klíčové pro výslednou chuť a texturu koláče....
28. 10. 2024
Co je cheesecake nepečený Nepečený cheesecake je lahodný a osvěžující dezert, který je ideální pro teplé letní dny. Na rozdíl od klasického cheesecaku se nepeče v troubě, ale tuhne v lednici. To z něj dělá jednoduchý a rychlý dezert, který zvládne připravit opravdu každý. Základem nepečeného cheesecaku je obvykle...
27. 10. 2024