E-mailing v roce 2024: Komplexní průvodce pro podnikatele
E-mailing je i nadále v roce 2024 klíčovým prvkem marketingové strategie pro podnikatele. Bez ohledu na vaše obchodní cíle – budování...
E-mailing je i nadále v roce 2024 klíčovým prvkem marketingové strategie pro podnikatele. Bez ohledu na vaše obchodní cíle – budování...
V digitální éře, kde online nakupování hraje stěžejní roli, se vyhledávače zboží stávají nepostradatelným nástrojem pro e-shopy....
Co je kontaktní gril? Kontaktní gril je moderní kuchyňské zařízení, které umožňuje připravovat jídlo rychle a zdravě. Jedná se o...
Pohodlná volba pro zaneprázdněné V dnešní uspěchané době, kdy se každý honí za svými povinnostmi, často nezbývá čas na vaření a klidné stolování. Právě pro takové případy je tu jídlo s sebou a jídlo určené k jídlu mimo domov. Tato pohodlná volba šetří váš drahocenný čas a umožňuje vám vychutnat si chutné...
24. 10. 2024
Klasika české kuchyně Řízky v jogurtu, to je pro mnohé z nás vzpomínka na dětství a obědy u babičky. Tato zdánlivě obyčejná kombinace v sobě skrývá sílu tradice a chuti, která dokáže zahřát u srdce. Ačkoliv se může zdát příprava pokrmu z řízků zalitých jogurtem jednoduchá, skrývá v sobě pár důležitých...
23. 10. 2024
Původ a historie rafaelo řezů Rafaelo řezy, lahodná kombinace nadýchaného piškotového těsta, jemného krému a kokosu, patří k oblíbeným dezertům v mnoha českých domácnostech. Přestože jejich název evokuje italský původ, jejich historie sahá spíše do domácí kuchyně. Rafaelo řezy, jak je známe dnes, jsou s největší...
23. 10. 2024
Původ a historie caprese Caprese, ten osvěžující salát z rajčat, mozzarelly a bazalky, je symbolem italské kuchyně. Jeho původ ale není tak jasný, jak by se mohlo zdát. Existuje několik teorií o jeho vzniku. Někteří historici věří, že caprese je poměrně moderní jídlo, které se objevilo až ve 20. století. Podle jedné z...
23. 10. 2024
Historie zmrzliny v Česku Zmrzlina se v českých zemích objevila už v 17. století, ale zpočátku byla luxusem dostupným jen těm nejbohatším. Postupně se však stala dostupnější a v 19. století už se prodávala i na ulicích. Tehdejší zmrzlina se ale od té dnešní dost lišila. Byla to spíše ledová tříšť z vody, cukru a...
22. 10. 2024
Historie a původ omelety Omeleta, jednoduché a chutné jídlo z vajec, má překvapivě bohatou historii sahající až do starověku. Ačkoliv přesný původ omelety zůstává nejasný, existují důkazy o tom, že se podobná jídla připravovala již ve starověkém Egyptě a Římě. Tyto rané verze omelety se pravděpodobně lišily od...
22. 10. 2024
Dobrý Kanec: Pražská restaurace V srdci Prahy se nachází restaurace Dobrý Kanec, která láká na tradiční českou kuchyni s moderním nádechem. Šéfkuchař sází na čerstvé a lokální suroviny, ze kterých vznikají pokrmy plné chuti a vůně. V nabídce nechybí klasiky jako vepřová kolena, svíčková na smetaně nebo guláš,...
22. 10. 2024
Neosolární energie pro váš domov Neosolární energie, ačkoliv se název může zdát futuristický, ve skutečnosti popisuje moderní přístup k tradiční solární energii. Jde o využití nejnovějších technologií a inovací v oblasti fotovoltaických panelů, baterií a systémů pro správu energie s cílem maximalizovat efektivitu...
21. 10. 2024
Historie a tradice pivovaru Zlatý Klas, to není jen tak obyčejné pivo. Je to pivo s příběhem, pivo s tradicí. Historie výroby zlatavého moku v tomto pivovaru sahá až do dávných časů, kdy se pivo vařilo tradičními metodami, s úctou k původním recepturám a s láskou k řemeslu. Pivovar prošel mnoha změnami, ale jedna věc...
21. 10. 2024
Ingredience pro krémové rizoto Klíčem k dokonalému krémovému rizotu je výběr těch správných surovin. Začněte s kvalitním arborio rýží, která má vysoký obsah škrobu, jenž dodá rizotu jeho charakteristickou krémovou texturu. Dále budete potřebovat vývar, nejlépe domácí, ale poslouží i kupovaný. Vývar zvolte podle...
21. 10. 2024